top of page

En Tidsresa till Bröllopslyx: Kika in min stylade fotografering

Som bröllopsfotograf är det alltid en spännande utmaning att skapa något nytt och unikt som fångar magin i kärlekens stund. I söndags hade jag förmånen att organisera och fotografera en stylad bröllopsfotografering tillsammans med Josefine och Andreas, samt några andra talangfulla bröllopsleverantörer. Bilderna blev inget mindre än enastående.


Platsen för vår fotografering var det lyxiga Hotel Amaranten, där vi tillsammans utforskade en tidsresa till bröllopslyx. Medan vi fängslades av hotellets eleganta atmosfär och charm, fångade vi ögonblicken som väcker nyfikenhet och låter oss drömma om försvunna tiders romantik.

Josefine och Andreas, mina strålande modeller för dagen, var helt magiska att ha framför kameran. Klänningen som var två delad var som gjord för Josefine och gjorde sig så bra för den stilen jag var ute efter.


Vår stylist/MUA arbetade passionerat för att återskapa känslan av förgångna tiders glamour och förfining. Josefine fick håret uppsatt i en lös vacker fläta, medan det subtila och sofistikerade sminket förhöjde hennes naturliga utstrålning.


Floristens blomsterarrangemang var som konstverk i sig själva och förhöjde den förtrollande skönheten i varje bild. Med sofistikerade färgpaletter och enastående kompositioner tillförde blommorna en extra dimension till bilderna. Under fotograferingen utforskade vi hotellets magnifika rum och vackra utegård. Vi fångade ögonblick av närhet, skratt och innerlig lycka.

Att samarbeta med dessa begåvade bröllopsleverantörer och det fantastiska paret Josefine och Andreas var en oförglömlig upplevelse. Att fånga känslor och skapa konstverk med min kamera är min passion, och den här stylade fotograferingen var inget undantag.


Vi hoppas att dessa bilder inspirerar kommande brudpar att drömma stort och skapa sina egna unika bröllopsögonblick, där de kan resa tillbaka i tiden och omfamna bröllopslyxens förtrollande skönhet.
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page