top of page
Yasmine M. Willén Bröllopsfotograf

Lär känna mig bättre på sociala medier!

  • Instagram
  • Pinerest
  • Facebook
Arrow

JAG TROR VI KOMMER

BLI VÄNNER

Och vem är då jag? När man brukar få den frågan tror jag ändå majoriteten av oss brukar börja med hur gammal man är och vad man jobbar med men du vet ju redan vad jag jobbar med 😉. Så jag tänkte nog börja såhär... Jag älskar att få träffa och bli inspirerad av nya människor men även att vara ute i naturen.

 

Naturen har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, kanske för att jag växt upp på landet och alltid spenderat mycket tid i skogen men än idag är naturen mitt happy place. Det var även natur som var det första framför min kamera. Allt från blommor och djur till rosa himlar.

 

Detta var under tiden jag skulle börja gymnasiet och inte hade någon aning om vad jag skulle välja. Det blev estet media på gymnasiet och samma år fick jag frågan av en familjevän om inte jag kunde fota deras bröllop, självklart sa jag och det var så allt började.

Hej! Mitt namn är Yasmine

Detaljbild på Brudbukett och tärnbukett

NÅGRA AV

MINA FAVORITER

en kopp te

allt lugnt

Familjen Bridgerton

ÄR VI RÄTT FÖR VARANDRA?

HUR JAG ARBETAR

När man jobbar som fotograf, speciellt bröllopsfotograf är man lite som en kameleont. Låt mig förklara vad jag menar... Jag behöver ofta läsa av rummet och se vad som behövs just nu, ibland kan det vara så att jag behöver hoppa in och ta ledarollen där jag behöver styra och ställa lite mer. Men i nästa situation är jag en fluga på väggen som bara fokuserar på att fånga det som händer in the moment.

DIN PARTNER IN CRIME

Som den perfektionisten jag är så är mitt mål alltid att leverera bilder och kundservice på högsta nivå men också ha så kul på resans gång som vi bara kan. När du väljer mig som din fotograf får du inte bara ta del av allt jag lärt mig under dessa fem år i branschen utan även en partner in crime. Du kommer skratta både med mig och åt mig samtidigt som jag kommer hjälpa dig med allt du ber mig om.

Bröllop i Kolmården
bottom of page