top of page

Sara & Christopher

2022.08.13

Eskilstuna, Södermanland

Sara och Chris, vilken superfamilj! Efter mycket planerande och uppskjutande av dagen var det äntligen dags. Dagen startar inte riktigt som planerat då hår och smink drar ut på tiden och detta gör att fotograferingens tid blir bara mindre och mindre då planen var att fota innan vigseln som ägde rum klockan 14.00. När bruden och brudens syster som också är brudtärna kommer till lägenheten där dom ska göra sig iordning så blev det snabba ryck, på med klänningen, barnen ska bli helt klara, skor, är allt med? Yes då åker vi till platsen för fotograferingen, där har vi en kvart att få ALLA bröllopsporträtt. (Ni som hänger här lite oftare vet att jag brukar rekommendera 1 timme för porträtten) men men snabba ryck här med! Det var verkligen tur att vi haft en provfotografering ganska nära inpå bröllopet för Sara och Chris visste exakt vad dom skulle göra så jag behövde inte spendera en evighet på att förklara alla poser för dom.


Även fast vi endast hade en kvart på oss ser det ut som att vi haft massa tid på oss om man kollar i galleriet!


Snabbt iväg till Hällbybrunn kyrka som ligger en 10 minuter bort, alla är redan på plats och nu kan vi slappna av lite. Vigseln sätter igång och efter sång och utbyte av ringar blev dom äntligen man och fru! Mycket kramar blev det utanför kyrkan och även lite familjeporträtt. Det i sig brukar vara en liten utmaning, speciellt bilden med ALLA gäster. Men nu var också halva delen av gästerna från England och pratade engelska då Chris kommer därifrån och jag är ju en sån här typisk svensk som kan prata engelska men det låter ju hemskt... Men alla tror jag förstod vad jag sa för alla har fastnat på bild!


Sen var det dags att ta sig till minglet som ägde rum vid Marys Café, super mysigt ställe ute på landsbygden. Där minglade alla i lite över en timme, gick tipspromenad och åt lite snittar. Sen var det dags för middag i växthuset där som var så himla fint dekorerat att jag knappt kunde sluta fota där inne! Men nu får ni kika på bilderna från dagen!


Leverantörer


Hår & smink | Salong Lessia

Lokal & Mat | Marys Café

Vigselringar | Guldfynd Eskilstuna

Förlovningsring | Elmblads Guld


Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page