top of page

Jennie & Fredrik

2022.09.03 Värnamo, Småland

Denna dag var verkligen helt magisk! Jag startar dagen hos Fredrik och hans bestman där vi tar lite bilder på dom och ringarna, sedan far jag iväg till tjejerna och här var det fullt drag redan när jag kom. Jennie satt i sminkstolen och var nästan klar. Det var peppmusik på och alla var taggade för dagen som dom har framför sig! Jag startar som vanligt med detajbilder och här fanns det grejer, me like ;), klänningen var verkligen WOW!


Efter smink och lite snabb lunch blir det dags att slänga på klänningen och dra mot first look där killarna redan väntat på oss i över en kvart. Det blir en snabb first look med några tårar, sen drar vi vidare för lite porträtt på dom och deras två små prinsessor!


Snabba ryck nu. In i bussen för att åka till vigseln som äger rum i Värnamo Kyrka. Väldigt vacker vigsel där inte bara jag grät!


Nu blir det dags att dra vidare efter alla pussar och kramar utanför kyrkan. Stannar på några stopp påväg till festlokalen och tar en massa fina porträtt, ni får kika in dom längre ner sen!


Väl framme blir det ett kort mingel för brudparet för att sen ta lite snabba familjeporträtt och sedan ännu mer porträtt på bara dom två, ni hör ju! Helt magiskt för mig!


Efter det blir det dags för middagen som ägde rum i Po's Lada och här var det tal, lekar, tre kamp (som brudparet faktiskt vann!) Dans, sång, ja you name it! När det är dags för att plocka undan för dansgolvet går alla gäster ut för några bilder med tomtebloss och jag dör nästan vad fina dom bilderna blev. Detta är verkligen något jag rekommenderar alla att göra!


Nu sätter partyt igång och jag hänger med en liten stund innan det blir dags för mig att dra mig hemåt, men jag har fått höra i efterhand att det blev dans natten lång!Leverantörer


Lokal | Po's Lada

Hår | Salong Spray

Band | SAMPO

Tårta | Cake story

Kostym | Oscar Jacobson

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page