top of page

Boosta dig själv!

Inom oss bor en längtan att känna oss vackra och våra kroppar är skapade för att skänka oss en enorm njutning och detta vill jag lyfta!

 

Oavsett om det är en morgongåva till blivande mannen eller en ego-boost, är du redo att se dig själv som den sexiga Queen som du faktiskt är?

Boudoir_Yasmine M. Willén-0065.jpg

När? Var? Hur?

När vi bokat ett datum som passar kommer vi träffas på ett hotell i Stockholm eller på någon fin avskild plats utomhus där du möts av härlig musik och ett glas bubbel. Vi kommer börja med att kika igenom dina outfits du tagit med dig och se över vad vi tänker för stil och poser. När vi sätter igång med fotograferingen kommer jag guida och visa dig hur du ska göra, vi kommer testa oss fram för att se vad som passar just dig bäst!

Efter fotograferingen kommer du få tillgång till ditt alldeles egna online galleri som skyddas av en pinkod endast du och jag har tillgång till. När alla bilder är levererade kommer du få välja vilka bilder du skulle vilja ha i ditt album eller presentbox som ingår i paketet. Efter några veckor håller du ditt album eller presentbox i händerna, perfekt att ge bort som morgongåva eller ha kvar som din lilla hemlighet 😉
Boudoir_Yasmine M. Willén-0166.jpg
"Din positivitet och driftighet gjorde mig väldigt trygg och säker under fotograferingen. Det anser jag är en viktig del och bidrog till känslor av frihet, bekväm och stolthet under och efter fotograferingen. Du är tillmötesgående genom alla funderingar även tydlig genom alla instruktioner under processen va väl förmedlade och väl genomförda."

- Mrs. M

Detta ingår

168.jpg

Album eller presentbox

När alla bilder är klara kommer du få välja om du vill ha ett album eller en present box. I albumet ingår det fem uppslag och i presentboxen ingår det 10 förstoringar.

Image by Mads Eneqvist

Bubbel & Snacks

När du kommer till fotograferingen kommer du mötas av ett glas bubbel och lite gott snacks som choklad mm. 

Boudoir_Yasmine M. Willén-0207.jpg

Kimonos mm.

Du kommer få tillgång till lite extra rekvisita om du vill. Jag har lite olika kimonos, kroppssmycken, pärlhalsband och mycket mer.

Hej

mitt namn är Yasmine...

Jag har jobbat som bröllopsfotograf nu i över fyra år och kände nu är det dags att vidga min verksamhet. Något som alltid fascinerat mig är kvinnors inneboende sensualitet och vi har så mycket mer inom oss än vad vi ibland själva förstår.

 

Inom oss bor en längtan att känna oss vackra och våra kroppar är skapade för att skänka oss en enorm njutning och detta vill jag lyfta!

 

När jag ramlade över bodouir kände jag direkt att detta är något jag vill utveckla och därigenom ge kvinnor en chans att se på sig själva med nya ögon!

 

Därför lanserar jag nu bodoir fotografering! Är du redo att se dig själv som den fantastiskt sensuella och sexiga varelse du är?

  • Facebook
  • Instagram
Yasmine M_edited.jpg

Detta är allt som ingår i paketet, om du känner dig redo att gå vidare till bokning kikar du i kalendern om det finns några tider som skulle passa dig om inte, skicka iväg ett mail via boxen längst ner! 

Fotografering

1-1,5 timmar fotografering

Hotellrum

Bubbel & Snacks 

Alla utvalda bilder (minst 20 st.)

Redigerade i färg och svartvitt

Album med 5 uppslag (15x20 cm) eller Present box (30x45 cm) i trä med 10 förstoringar i olika storlekar

Pris: 7 000 kr.

Boudoir_Yasmine M. Willén-0111.jpg
Boudoir_Yasmine M. Willén-0098.jpg
bottom of page