top of page

BOOSTA DIG SJÄLV!

Inom oss bär vi en djup längtan att omfamna och älska vår egen kropp. Den är ett mästerverk av skönhet och njutning, en källa till oändlig glädje som vi förtjänar att hylla!

Oavsett om du ser dig själv i morgonljuset och känner dig förälskad i varje kurva och nyans, eller om du behöver en självförtroende-boost för att stråla som den stolta och självsäkra individ du är, är du redo att omfamna din inre sexiga drottning? Din kropp är en symfoni av sensualitet, och det är dags att låta dess melodier av självkärlek och självacceptans fylla ditt hjärta och ditt sinne.

Boudoir Stockholm
Boudoirfotograf Yasmine

När vi bokat ett datum och en plats som passar kommer vi börja med att kika igenom dina outfits du valt ut och se vad vi tänker för stil och poser.

 

När vi sätter igång med fotograferingen kommer jag guida och visa dig hur du ska göra, vi kommer testa oss fram för att se vad som känns och passar just dig bäst!

 

Efter fotograferingen kommer du få tillgång till ditt alldeles egna online galleri som skyddas av en pinkod endast du och jag har tillgång till. När alla bilder är levererade kommer du få välja vilka bilder du skulle vilja ha i ditt album eller presentbox som ingår i paketet. Efter några veckor håller du dina bilder i händerna, perfekt att ge bort som morgongåva eller ha kvar som din lilla hemlighet 😉

Hur går en fotografering till?

Forest

LET'S

CONNECT

Min dröm har alltid varit att påverka personer i min omgivning, få dom att se på olika saker på ett nytt sätt. Bli inspirerade! När jag hittade boudoir började det klia i fingrarna, jag visste att detta är så himla viktigt och att jag idag får jobba med att visa just dig en ny sida av dig själv som du kanske inte visste fanns, det är en dröm som gått i uppfyllelse.

Morgongåva till honom
"Din positivitet och driftighet gjorde mig väldigt trygg och säker under fotograferingen. Det anser jag är en viktig del och bidrog till känslor av frihet, bekväm och stolthet under och efter fotograferingen. Du är tillmötesgående genom alla funderingar även tydlig genom alla instruktioner under processen va väl förmedlade och väl genomförda."

- Mrs. M

Fotografering

• Ca. 1 timmes fotografering

• Alla utvalda bilder (minst 20 st.)

• Alla bilder redigerade i både färg och svartvitt

• Album med 5 uppslag (15x20 cm) eller Presentbox (30x45 cm) i trä med 5 förstoringar i olika storlekar.

(• Vill du fota på hotellrum tillkommer en kostnad på 1500 kr.)

Morgongåva
Boudoir

BOKNING

bottom of page