Boosta dig själv!

Det här handlar om att acceptera och att lära sig älska sin kropp!

En boudoir fotografering är den absolut bästa självförtroende-boosten någonsin. Du får vara dig själv och ha super kul under den stunden jag fotar dig! Bli ompysslad i håret, sminkad och dricka gott bubbel, låter det som något för dig?

Ja, såklart du förtjänar det!

Boudoir

Vet du vad ordet Boudoir kommer ifrån? Jo såhär är det nämligen, det var från början en vrå eller ett litet rum där frun i huset kunde känna sig bekväm att fullborda sin klädsel det är därför man idag kallar dessa intima och ofta lättklädda fotograferingar för just Boudoir. 

Jag får ofta höra att det känns som man känt mig i flera år, inte att jag är en person som du nyss träffat. Det jag fokuserar mest på är att du ska känna dig så bekväm som möjligt. Jag vill att du ska känna dig som en otroligt snygg och sexig person som du älskar att vara!

Fancy Accessories
boudoir-0021.jpg

"Din positivitet och driftighet gjorde mig väldigt trygg och säker under fotograferingen. Det anser jag är en viktig del och bidrog till känslor av frihet, bekväm och stolthet under och efter fotograferingen. Du är tillmötesgående genom alla funderingar även tydlig genom alla instruktioner under processen va väl förmedlade och väl genomförda."

— Mrs M

boudoir-0016.jpg

"Yasmine är en riktigt duktig och kreativ fotograf. Hon är professionell, lätt att jobba med och trevligt bemötande. Det kändes tryggt, bekvämt och naturligt genom hela fotograferingen. Det var en riktigt bra upplevelse!"

—Mrs R

Mitt varför

I hela mitt liv har jag fått höra att jag är för smal, "får du ingen mat hemma?" är en mening jag hört alldeles för många gånger. Jag har alltid ätit mycket men ändå har jag inte gått upp ett gram i vikt och för vissa kanske det låter som en dröm men att alltid få höra att man inte duger för att man är smal, svag och liten tär tillslut på en. Det har tagit mig 18 år att älska min kropp, jag kanske inte älskar varje del av mig själv men jag ser ut såhär och det är inget jag kan göra något åt så jag har lärt mig att acceptera och älska mig själv för den jag är och hur jag ser ut. 

Att erbjuda något som kan förändra en persons syn på sig själv, att det jag gör kan ge någon sånt självförtroende! Det finns så många kvinnor runt om som inte älskar sin kropp och det är inte okej. Jag vill ge dig det som många av oss saknar, självförtroende och acceptans! Du är skit snygg som du är och det vill jag få dig att se. 

 

Jag kanske inte förändrar hela världen men om jag kan förändra EN kvinnas syn på sig själv kan det göra hennes värld lite bättre.
 

IMG_9700.jpg

1

Skicka in en förfrågan

För att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att boka så har jag bara ett paket där det ingår smink och hår, fotografering och 10 digitala bilder. Så det är bara fylla i dina kontakt uppgifter längst ned på denna sida så hör jag av mig inom 2 arbetsdagar.

2

Yey du har en tid

Jag hör av mig till dig via mail så håll koll i din skräpkorg då mina mail tyvärr hamnar där ibland​. Då bokar vi in ett möte där vi bestämmer ett datum och skriver avtal för att du ska känna dig extra trygg. När avtalet är påskrivet så har du en tid! 

Du kommer även få en Guide med allt du behöver veta innan din fotografering.

3

Betalning

Du kommer få en faktura på en bokningsavgift (20% av hela summan) som ska vara betald inom 10 dagar efter avtalet är påskrivet.

Du betalar resten av summan tillsammans med ev. extra köp efter fotograferingen. Du får en faktura när du fått bilderna levererade och den ska vara betald inom 30 dagar. 

5

Leverans

Efter fotograferingen kommer jag gå igenom alla bilder och redigera dom. Sedan laddar jag upp alla bilder i ett online galleri där du sedan får välja vilka du vill ha.

Till ditt online galleri kommer du kommer få ett lösenord för att kunna se bilderna och det är bara du och jag som kommer ha tillgång till lösenordet.

Online galleriet får du tillgång till ca. 2 veckor efter fotograferingen.

Ev. Album får du ca. 4-6 veckor efter fotograferingen.

4

Fotografering

Nu är dagen kommen och du ska fotograferas! När du kommer till mig börjar du i smink stolen där du får både hår och smink fixat. Sen går vi igenom de ombyten du har tagit med dig och därefter sätter vi igång med fotograferingen och under tiden hjälper jag dig med olika poser som gör sig bäst för just dig.

Under tiden som vi renoverar min soon to be studio så sker fotograferingarna hemma hos mig (Strängnäs). Självklart kommer det bara vara du, jag och stylisten (kanske även någon kisse katt:)

Om du inte skulle bo i närheten så kan vi boka en fotografering om jag skulle ha ett bröllop i närheten och då kan vi vara hemma hos dig eller på ett hotellrum (då tillkommer en kostnad på 1000 kr.) 

Hair & Makeup

1,5 timmes fotografering

Efter hår och smink kommer vi gå igenom dina ombyten du har med dig och därefter sätter vi igång med fotograferingen. Jag kommer instruera och visa hur du ska posera så du kommer alltid veta vad du ska göra.

10 Digitala bilder

När alla bilder är redigerade kommer du få 10 bilder som du själv får välja fritt från ditt alldeles egna online galleri. Där kan du köpa förstoringar och ladda ner bilderna till mobilen och datorn.

boudoir-0034.jpg

She´s Classy

Videomöte

Vi kommer "träffas" på ett videomöte innan själva fotograferingen för att gå igenom lite info och vad du har för förväntningar mm. Det är här vi kommer boka datum, gå igenom avtal och betalningar. 

5 000 kr.

När du kommer hit börjar du i sminkstolen och blir ompysslad. Du kommer bli sminkad till ditt vackraste du och under tiden kommer du få lyssna på din favoritmusik.

boudoir-0009.jpg