top of page

Madeleine & Joakim

2022.08.06


Här har vi två riktiga party pinglor! Vilken middag och fest, det var nästan så jag glömde fota för man fastnade i alla tal, lekar och dans. Jag vet inte ens vart jag ska börja... Men tänker väll att vi går igenom från morgon till kväll.


Dagen startar i Gamla slottet på i Bjärka-Säby, tjejerna är lite försenade men killarna är så gott som klara (oftast blir det lätt så ;) När tjejerna trillar in har jag redan hunnit reka så förberedelsebilderna går hyfsat snabbt. Sen blev det en lite mer avslappnad first look som sedan övergick till bilder med brudföljet och familjen. När allt sånt var klart blev det en kort promenix till Nya slottet för vigsel med musik och skratt.


När båda sagt JA togs dom emot av massa ris, kramar och pussar! Iväg med en bil från början av 1900-talet för lite fotografering där vi fick helt magiska bilder. Se för er själva längre ned.


Väl tillbaka blev det mingel och sedan drog middagen igång med två helt otroliga toastmasters, allt börjar med att dom "glömt" schemat för kvällen och satt ihop en film där dom springer och hämtar det. Det åktes på poliser, åkte ring efter båt och hoppade FALLSKÄRM?! När middagen sedan var igång blev det blandat tal och massa roliga lekar och inslag. En lek var något jag sett på pinterest och la fram som förslag, dom älskade idéen så senare under kväller efter golden hour drog vi igång en låt på ca. 2 min och målet var att brudparet skulle hinna ta en bild med varje bord. Detta togs på allvar och det spexades till ordentligt, några av mina favoriter finns med bland bilderna. Verkligen så roligt och väldigt uppskattat av gästerna!


Nu är middagen avklarad och då blev det en kort promenad ner tillbaka till gamla slottet för tomtebloss och PARTY! Efter Madeleine och Joakims första dans kom det in en STOR shot bricka och låten "Shot, shot, shot, shot...." spelades i högtalarna, då var festen igång!
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page