top of page

Lovisa & Erik

2022.05.14

Ett fantastiskt bröllop på hemma plan, det kändes även lite speciellt just för att det var här i Mariefred som jag fotade mitt första bröllop. Det var här gnistan för bröllop tändes och nu 4 hela år senare så blev det ett bröllop här. Lovisa och Erik tack för att jag fick vara en del av er stora dag, det har varit en ära!


Detta par hörde av sig till mig för några månader sedan då deras redan bokade fotograf inte längre kunde utföra uppdraget. Vi träffades på ett kort litet möte och sedan bokade vi in den stora dagen i min kalender. Man kan lugnt säga att Lovisa och Erik längtade efter att få gifta sig då dom har planerat detta bröllop sedan 2019(!), men i lördags var det äntligen dags. Den 14 maj är nog en stor dag för några redan då vi sprang på ännu ett brudpar som gifte sig i samma lilla stad på samma dag men denna dagen är ännu mer speciell för Lovisa och Erik. Det fick jag reda på under middagen när brudgummen far höll tal och berättade att denna dag även är Eriks födelsedag! Blev det något firande för bara honom då kanske ni undrar? Jadå det blev skönsång under middagen där alla hurrade för födelsedagsbarnet!


Efter en lång middag med massa tal och även några lekar så blev det party dags. Med DJ på plats så blev det fest kvällen lång. Men jag vet att några av er som läser är gäster från bröllopet och ni vet ju redan vad som hände så här ska ni få kika på lite bilder från dagen, fastnade du på bild?

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page