top of page

Linda & Rikard

2022.06.04

Dagen startar för mig redan 04.10 och färden ner till Skåne bär av 04.30. Efter ca 6 timmars bilresa för mig så startar dagen på riktigt nere i Billesholm hemma hos brudparet, Linda gör sig iordning hemma i deras villa medans Rikard är i en hus i närheten. Efter en lugn förmiddag så önskade Linda att få göra en first look med sin pappa och självklart löse vi det fast tiden var knappt. När Linda är helt klar går vi ut på framsidan där hennes pappa står, när han vänder sig om och får se sin vackra dotter kommer det någon tår! Han räcker över henne brudbuketten som hennes mamma gjort åt henne.


När alla är samlade igen så bär vi oss av till en helt fantastisk plats som Rikard tog Linda till under en av dom första dejterna. När vi tagit oss hela vägen ut till "Utsiktsplatsen" genom en liten stig i skogen så står Rikard där så stilig med ryggen vänd mot oss. Vi smyger oss ner och möter honom när han vänder sig om till Linda och jag hör en av marskalkarnas kamera bara slår i slutaren när han tar bilder av dom samtidigt som jag fångar det fantastiska ögonblicket som ni ser i bilderna sen när ni bläddrar ner!


Det blir dags för porträtt på en ny plats där vi kör på så fort vi kan då vi har några familjeporträtt innan vigseln som vi måste komma i tid till. Väl på plats i kyrkan säger båda JA till varandra och efter många pussar och kramar bär dom av i en fin veteran bil till hotellet där dom får vara en stund och landa i allt. Jag smiter iväg till Parapeten där mingel och middag kommer äga rum, börjar fota dukning och detaljer innan det blir dags för mingel. När middagen drar igång börjar talen redan innan förrätten och fortsätter långt in på kvällen med lekar och dans. Innan solen försvinner ner i havet så smiter jag och brudparet ut och fotar bilder i Golden Hour!
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page