top of page

Emelie & David

Updated: Aug 13, 2022

2022.07.30


Wow vilken dag detta var! Så jordnära personer har jag nog aldrig mött, även om nerverna spökat för dom hela veckan innan bröllopet så för mig verkade dom cool lugna. På detta bröllop hade jag med mig min mamma, som också är rätt så bra med kameran, som assistent. Hon började dagen med att kika in hos tjejerna med mig men efter bara några minuter smet hon iväg till killarna och hittade på alla möjliga roliga bilder!


Jag hängde kvar hos tjejerna och Emelie sa att hon var super nervös men efter ett glas bubbel blev hon allt mindre nervös och mer taggad att det äntligen var dags. Efter att kläder och smycken var på drog vi iväg för en helt magisk (och ganska varm) first look.


Efter den var klar blev det dags för porträtt med brudfölje och sedan alla bröllopsporträtt på Emelie och David. Det är verkligen så naturligt med porträtten efter first look!


Vigseln var i Kolmårdens kyrka och denna kyrka är något helt eget! Ni som inte vart där nästa gång ni är på Kolmården ta en kik in. Deras två små barn var med på vigseln och var helt otroligt stiliga och söta, lilla dottern var med framme vid altaret nästan hela vigseln.


Efter det regnade det ris! Sendan massa mingel, få krama alla efter vigseln och sedan åka finbil till riktiga minglet vid festlokalen.


När det väl är dags för middag förvånar Emelie oss alla (inte mig då hon redan berättat sin hemlighet för mig) med en helt otrolig dans hon satt ihop med nästan hälften av tjejerna till David, hans min var något utöver det vanliga!Recent Posts

See All

Comments


bottom of page