top of page

Äntligen

Äntligen närmar sig den dagen du har längtat efter hela året! Vad kan vara bättre än att fira den med en fantastisk studentfotografering? Ta med din bästa vän eller kanske till och med hela kompisgänget och skapa minnen för livet!

Studentlivet är fyllt av magiska stunder och en av de mest minnesvärda är just studentexamen. Det är en tid då du står på gränsen till en ny era och har all anledning att fira och minnas detta ögonblick för alltid. En professionell studentfotografering kan vara det perfekta sättet att föreviga denna speciella tid i ditt liv.

Tänk dig att fånga ögonblicken när ni alla är samlade, strålande i era studentmössor och klänningar, redo att ta steget ut i vuxenlivet. Jag kommer att vara där för att hjälpa er att skapa en atmosfär av glädje och entusiasm som kommer att lysa igenom på varje bild.

Bara du eller hela gänget?

Du kan välja att ha en privat fotografering med bara dig eller ta med din bästa vän, där ni kan utforska era personligheter och fånga er unika vänskap på bild.

 

Är ni ett helt kompis gäng? Varför inte dela på upplevelsen tillsammans. Tänk dig alla skratt och glada ansikten som kommer att lysa upp bilderna! En studentfotografering handlar inte bara om att få vackra bilder att dela med nära och kära, det handlar också om att ha roligt och skapa minnen.

Så ta tillfället i akt och unna dig en studentfotografering som kommer att fånga stunden och skapa minnen som varar livet ut. Det är en investering i dig själv och en chans att fira och hylla allt arbete och engagemang du har lagt ner för att nå hit.

Så vad väntar du på? Boka en studentfotografering och låt denna speciella dag bli till en tidlös skatt av fantastiska bilder och minnen. Det är din tid att skina och bli firad, hyllad och stolt över allt du har uppnått.

Student_Hanna-0022.jpg

Student Fotografering

• 30 minuter fotografering

• Rekvisita (Konfetti eller såpbubbelmaskin)

• Upp till 3 personer

• 10 Digitala redigerade bilder

• Fria resor inom Sörmland

995:-

Bokningsformulär

Student_Hanna-0029.jpg
bottom of page