top of page

Varför är provfotograferingen så viktig?

Uppdaterat: 2 maj 2022

Många som bokar med mig blir ofta lite nervösa inför provfotograferingen för att många tror att man endast står framför kameran. Så är det verkligen inte! Provfotograferingen är mer till för att vi ska lära känna varandra, jag vill få en liten inblick hur ni är som par. Är ni det här gulliga paret som älskar närhet och pussas hela tiden eller är ni mer privata med er kärlek? Är ni lekfulla och hellre står och dansar när jag fotar än att stå still i en pose? Jag ska fånga ER i bilderna inte bara ta fina bilder om ni förstår hur jag menar.


Under provfotograferingen kommer jag lära er dom fyra grundposerna som man sedan kan variera för att det ska kännas så naturligt som möjligt, som jag säger till alla mina brudpar så kommer dom första 20 minuterna av provfotograferingen framför kameran kännas lite stela men ni kommer in i det. Jag kommer guidea er hela tiden och ni kommer känna er som supermodeller redan efter några bilder!


När det väl är dags för den stora dagen och dags för porträtten kommer vi vara så effektiva just för att ni redan lärt er poserna, ni vet vart ni ska göra av händerna för att ni lärde er det under provfotograferingen. Det är så enkelt för oss att jag bara kan säga "Kommer ni ihåg den här posen när du stod bakom honom och höll i hans arm? Ja snyggt! Då kör vi!" Ni kommer få fler bilder på kortare tid när vi redan haft en provfotografering än att jag behöver så och lära er poserna på er bröllopsdag när ni bara ska njuta!24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page