top of page
Bild på Yasmine Murbäck Willén som sitter på räcket framför Mälsåker Slott. Stallarholmen.

Om Mig

1/11

Hej och välkommen till mig! Och vem är jag kanske ni undrar då jo det ska jag berätta för er. Jag är en 20 årig glad och driven person som verkligen älskar att åka runt och träffa nya människor. Bor gör jag utanför Strängnäs i lilla Stallarholmen med min sambo och våra två katter och en liten hundvalp, dom är våra små bebisar.

 

Mina vänner kallar mig för crazy cat lady och det är inte bara för att jag ÄLSKAR alla katter utan också för att dom tycker jag är lite lillgammal. Många jag möter tror verkligen inte att jag bara är 20 år och jag kan inte räkna hur många gånger jag hört "Oj jag trodde du var mycket äldre." Jag vet inte om jag kommer ta det som en komplimang om 10 år haha. 

Jag har alltid vart en ambitiös person som aldrig slutat drömma, om jag får för mig något går jag in 110% men jag glömmer aldrig det viktigaste och det är att stanna upp och vara i nuet. Vilket jag absolut kommer säga till er minst 5 gånger på er bröllopsdag. Det är så lätt att man bara stressar igenom dagen för att det ska bli RÄTT men man glömmer då av att NJUTA! Vill ni veta mer om min resa hit så fortsätter ni bara scrolla ner litegrann.

Varför boka med mig?

ERFARENHET

När jag började fota bröllop 2018 så hade jag endast fotat min familj som modeller men även fast vi haft en global pandemi har jag hunnit fota en hel del bröllop. Det har även funnits massor med tid för utbildning.

KÄrlek

Hela mitt företag är uppbyggt med kärlek och vänskap. Även om jag är helt själv i företaget så har jag inte tagit mig hit själv utan det är verkligen alla runt omkring som hjälpt mig hit. Även ni kommer vara en del av denna resa! 

TRYGGHET

För mig är det absolut viktigaste att ni känner er trygga med mig som leverantör och därför träffas vi alltid innan bröllopet. Vi skriver även ett avtal där vi båda är helt skyddade från vad som kan hända. 

KONTAKT

Jag kommer finnas med er på hela er resa och har ni några som helst frågor eller funderingar så kommer jag finnas här som ett öppet lexikon. 

Mitt mål har alltid varit att driva eget företag men jag visste inte vad det skulle bli för företag. Sen jag var 5 år har jag alltid fotat till och från, jag fotade allt och när jag säger allt så menar jag ALLT! Var det något som kunde fastna på bild tog jag kort på det med min alldeles egna rosa kompaktkamera.

 

Jag hade en period lite senare i mitt liv då jag filmade lite videos till youtube men jag gav upp ganska fort då det inte gick som jag tänkt men under den tiden köpte jag en egen systemkamera för att få bättre kvalité på mina videos. Men inte blev det bättre då jag verkligen inte förstod video funktionen på kameran. Jag spenderade mycket tid på youtube för att lära mig fota och filma med kameran men det slutade alltid med att jag fotade med den automatiska inställningen där kameran fixar inställningarna automatiskt.

 

När jag gick i nian var det dags för att välja gymnasium, jag hade ingen plan förutom att jag INTE ville gå ett högskoleförberedande program för jag ville ha jobb direkt efter gymnasiet. Efter att ha kollat på alla program sa jag en kväll till mamma att nu ger jag upp jag flyttar utomlands och börjar jobba i någon butik. Då sa hon ”varför väljer du inte något brett men ändå något du gillar?” Jag förstod direkt att hon syftade på foto. Där var mitt problem löst, det blev ett högskoleförberedande program. Under sommaren mellan nian och gymnasiet gick jag en distanskurs i kamerateknik. Jag lärde mig mycket nytt och har än idag nytta av den kursen.

 

Samma sommar 2018 fick jag veta att jag kom in på Estetik och Media programmet och under hösten började min resa i gymnasiet men också som egen företagare! Jag tänkte varför skjuta på det tills jag blir ”vuxen”, jag gör det nu istället. Det var det bästa beslut jag tagit!

 

I början erbjöd jag allt! Porträtt, djurfotografering, familjefotografering, bilfotografering och bröllop. Jag lärde mig att det var väldigt svårt att erbjuda så mycket och samtidigt ge 100% på varje sak. Så istället för att erbjuda så mycket valde jag att bara specialisera mig på bröllop då jag fastnade för det efter att jag fotat två bröllop. Hela känslan på ett bröllop är fantastisk!

BTS från bröllop i Kolmården.
Bild från bröllop i Kolmården
BTS från bröllop i kolmården.
bottom of page