top of page
Bild på Yasmine Murbäck Willén som sitter på räcket framför Mälsåker Slott. Stallarholmen.

Om Mig

Hej och välkommen till mig! Och vem är jag kanske ni undrar då jo det ska jag berätta för er. Jag är en 20 årig glad och driven person som verkligen älskar att åka runt och träffa nya människor. Bor gör jag utanför Strängnäs i lilla Stallarholmen med min sambo och våra två katter och en liten hundvalp, dom är våra små bebisar.

 

Mina vänner kallar mig för crazy cat lady och det är inte bara för att jag ÄLSKAR alla katter utan också för att dom tycker jag är lite lillgammal. Många jag möter tror verkligen inte att jag bara är 20 år och jag kan inte räkna hur många gånger jag hört "Oj jag trodde du var mycket äldre." Jag vet inte om jag kommer ta det som en komplimang om 10 år haha. 

Jag har alltid vart en ambitiös person som aldrig slutat drömma, om jag får för mig något går jag in 110% men jag glömmer aldrig det viktigaste och det är att stanna upp och vara i nuet. Vilket jag absolut kommer säga till er minst 5 gånger på er bröllopsdag. Det är så lätt att man bara stressar igenom dagen för att det ska bli RÄTT men man glömmer då av att NJUTA! Vill ni veta mer om min resa hit så fortsätter ni bara scrolla ner litegrann.

Varför boka med mig?

ERFARENHET

2018 var året då jag väldigt spontant tog mig an mitt första bröllop, efter det var jag fast! Nu med över 4 år i branschen och 15+ bröllop fotograferade är det mycket mer än en hobby. Det är en dröm som gått i uppfyllelse! 

KÄrlek

Hela mitt företag är uppbyggt med kärlek och vänskap. Även om jag är själv i företaget så har jag inte tagit mig hit själv utan det är verkligen alla runt omkring som hjälpt mig hit. Även ni kommer vara en del av denna resa! 

TRYGGHET

När ni bokar med mig är det superviktigt för mig att ni känner er trygga med ert val av fotograf, därför skriver jag alltid avtal, har en säker backup och digital leverans. 

KONTAKT

Jag kommer finnas med er på hela er resa och har ni några som helst frågor eller funderingar så kommer jag finnas här som ett öppet lexikon. 

Varför just foto?

När det är dags att boka fotograf är det vanligaste orosmomentet att det kommer bli stelt så fort kameran åker upp, genom åren har jag jobbat med alla möjliga olika typer av människor vilket gör att man lätt lär sig hur jag kan hjälpa just er. 

Mitt mål är att hjälpa er på traven om ni känner er lite obekväma framför kameran. Madeleine & Joakim skrev detta i sin recension efter bröllopet "Vi fick tips och råd inför porträtten redan vid provfotograferingen så allt blev väldigt avslappnat på bröllopsdagen och vi kunde vara oss själva hela dagen, det blev aldrig stelt eller konstigt. Hon förstod direkt vår jargong, fångade snabbt upp våra interna påhitt och kändes som en i gänget under hela dagen."

När man driver ett företag är det många som frågar varför, varför startade du ditt företag? När jag drog igång mitt företag var jag 16 år. Jag hade hittat min nya hobby, det var mitt varför då men idag är mitt varför en helt annan historia! 

"Din positivitet och driftighet gjorde mig väldigt trygg och säker under fotograferingen. Det anser jag är en viktig del och bidrog till känslor av frihet, bekväm och stolthet under och efter fotograferingen."

Detta är idag mitt varför! Att få dig att känna WOW när du ser på bilderna från bröllopet eller någon annan fotografering är vad som gör att jag vill fortsätta, det är varför jag jobbar med just detta! 

BTS från bröllop i Kolmården.
Bild från bröllop i Kolmården
BTS från bröllop i kolmården.
bottom of page