top of page
porvfotografering.jpg

Parfotografering

Dags att lägg upp en bild på er, du bläddrar genom galleriet och hittar inget annat än selfies och bilder där någon av er ser lite konstig ut. Igenkänning? Du är inte den enda som kanske saknar riktigt bra bilder på dig och din älskade. Mitt mål är att fånga er kärlek och personlighet på bild! 

Frozen Berries
White Objects
Pink Flowers

Hej, mitt namn är Yasmine...

Jag har jobbat som bröllopsfotograf i 4+ år nu och kände att det var dags för något mer... Jag själv saknade bilder på mig och min sambo, när vi väl lyckades få ihop en fotografering insåg jag att detta är något alla par borde göra! Fotograferingen ska inte kännas som påtvingad eller stel utan mer som en kul grej ni gör med varandra. Som en rolig dejt fast med en fotograf 😉

Yasmine M. Willén Bröllopsfotograf_Strängnäs_Sörmland_komp-0062.jpg

Fotografering

1 timme

I paketet ingår det en timmes fotografering. Vi kommer göra som en liten mini utflykt till något av era favoritplatser och ha en rolig stund.

Alla utvalda bilder

Ni kommer få ta del av alla utvalda bilder, dom kommer levereras till ert alldeles egna online galleri där ni kan beställa förstoringar eller ladda ner bilderna till mobil, surfplatta eller dator.

Plats & Resor

Ni väljer vilken plats ni vill fotas på, hinns det med kan vi åka till fler platser. Resa ingår inom 7 mils radie t/r. Därefter tillkommer en kostnad på 40 kr/mil.

3 500 kr.

bottom of page